Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Plaket Şöleni

Milli Eğitim Müdürlüğü

Gönen`de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen okullar arası şiir, kompozisyon ve resim yarışması sonuçları belli oldu.





Gönen`de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen okullar arası şiir,kompozisyon ve resim yarışması sonuçları
belli oldu.


Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait toplantı salonunda gerçekleşen plaket töreninde, Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz, öğrencilerle tek tek diyaloğa girerek okullarından memnun olup olmadıkları hakkında sorular yöneltti. Yönelttiği sorulara olumlu cevaplar alan Yılmaz, ülkenin geleceğini yönlendirecek olanların bugünün öğrencileri olduğunu ifade etti.

Öğrencilere hitaben, okulların kendilerinin tarlaları olduğunu, ne kadar güzel işçilik yaparlarsa
o kadar güzel bir geleceğe sahip olacaklarını söyleyen Yılmaz : Gezin, oynayın. Ancak bunları yaparken kişisel gelişiminize katkı sağlamayı da unutmayın” dedi.

Sene başından beri gerçekleştirdikleri projelere de değinen Yılmaz, öğrencilerin enerjilerini atmaları için spor etkinlikleri, bunun devamında bilim şenliği” ve bilgi yarışmaları geldiğini söyledi. Programın sonunda ise Milli Eğitim Müdürü, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Kılıç ve
okul müdürleri öğrencilere plaket takdiminde bulundu.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı